Asigurarea calitatii

SC LED SRL a luat fiinta in 1998 si s-a axat pe productia de mobilier. Este o firma cu capital intregal romanesc, care s-a bazat pe un colectiv de profesionisti, seriozitate si dedicare pentru nevoile clientului.

SC LED SRL se preocupa in permanenta de asigurarea calitatii produselor sale de mobilier, feronerie si accesorii mobilier, care este in permanenta controlata si imbunatatita.

Produsele oferite sunt reprezentate de piesele de mobilier ce pot fi de dimensiuni variate, cum ar fi: etajere, scaune, suporturi pentru diverse obiecte, chiar si jucarii din lemn, usi si ferestre (inclusiv tamplarie ferestre pentru geam termopan), mobilier pentru camere (paturi, canapele, seturi de canapele, dulapuri, vitrine, etajere, biblioteci, mese – inclusiv mese pentru TV, audio-video, pentru servire etc.), mobilier de bucatarie, ajungandu-se si la mobilier de birou (in special birouri, mese pentru calculator – adesea dotate cu suporturi pentru tastatura, unitate centrala, imprimanta sau pentru toate acestea, mese pentru conferinte, biblioteci, corpuri mobile).

Calitatea este cartea noastra de vizita!